Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 15

nadeche

11 april 2009 00:07:00
Heej lieve Joy,
Wat lees ik?? Ben je op vakantie geweest!! Met de trein!!! Ik vind de trein altijd zo leuk!! Bij ons in het dorp ga ik vaak met mamma kijken bij het station, dan roep ik keihard, tsjoek tsjoek... daar komt de trein!! Dan zie ik hem en dan zeg ik.. dag trein, tot de volgende keer!! Maar jij hebt erin gezeten!! Dat wil ik ook wel een keer. Ik hoop dat pap en mam mij ook snel een keer meenemen in de trein! Je bent ook op de boot geweest he! Wat een ervaringen allemaal!! Gaat het verder goed met jou?? Met mij wel hoor!! We zijn aan het wachten op ons neefje of nichtje! Mamma zegt dat hij of zij bijna word geboren. Spannend!!!
Nou lieve joy, we moeten snel met oma corrie weer eens afspreken! Dan kunnen we je nieuwe huis eens zien en kunnen we  gezellig met elkaar spelen!!
Dikke kus van Nadeche

Joy

28 maart 2009 18:12:42
Haaaai Joy!

Wat fijn dat jouw mama jullie ervaring even in mijn gastenboekje schrijft! Dankjewel...ze twijfelt namelijk een beetje...vind het zo moeiljk als ik ga huilen maargoed ik ga maar 2 daagjes...en jij??

We zien dat je een boefje bent met de was...schone was door elkaar halen....ook echt iets voor mij haha en de kinderboerderij ben je ook geweest. Vond je het leuk??

We wensen jullie heel veel plezer in Terschelling..het wordt geloof ik supermooi voorjaarsweer dus geniet er lekker van op het strand. EnJOY!!!!

Liefs en tot de volgende keer!
Joy en mama

Tante Suus

17 maart 2009 12:25:44
Hallo mooie Meid..

Hier was tante Suus weer..Heb weer wat foto's geplaatst die mama mij gestuurt had..Zodat de mensen kunnen zien hoe groot je al word..En dat staartje in je haar vind ik helemaal toppie..

Heeft mama het al verteld..Tante Suus komt 2 April lekker even een dagje naar jullie toe op Terschelling, want jaaaaaaaaaaa Mama is jarig..Je neefjes vinden dit niet leuk want zei moeten gewoon naar school toe hahahaha..

Hey meissie, lekker buiten spelen..Dikke kus van Tante Suus..Ook delen met papa en mama hoor..

Oma Corrie

08 maart 2009 19:19:06
Hallo meissie

Hoe gaat het met jou.
Oma Corrie vind ook jou een mooie prinses hoor enne wat wordt jij al groot en een boel haar op je mooie hoofdje, je bent een heel mooi meisse hoor.
Doe de groetjes aan pappa en mamma.
Groetjes van Oma Corrie

Tante Suus

21 februari 2009 14:14:53
Hallo mooie prinses van mij..

Wat word je al weer groot zeg..Mama heeft van de week weer allemaal foto's naar tante suus toe gestuurt..Die heeft ze op de computer gezet en bewerkt..En nu staan ze op jou dreumessite..

Dikke kus van mij lieverdje..

Love you..

Geef papa en mama ook maar een dikke knuffel..

Gr Tante Suus

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.